• info@hout-bouwer.nl
  • +31 625372488

Naast onze standaard collectie bouwtekeningen die je voor een vaste lage prijs kunt downloaden, biedt Hout-bouwer ook op maat gemaakte bouwtekeningen. Zo kunnen wij bestaande bouwtekeningen in de hoogte, breedte en/of lengte maten voor je aanpassen. Ook kun je bij ons terecht voor een bouwtekening op maat die geheel aansluit op jouw wensen voor een nieuw klusproject. 

 

1. Aanpassing in bestaande bouwtekening

Wil je een bestaande bouwtekening met aangepaste breedte, lengte en/of hoogte maten? Voor slechts €50,- bovenop de vaste prijs van de bouwtekening passen wij een bouwtekening aan naar de gewenste maten.

 

2. Unieke bouwtekening op maat

Heb je een specifiek project in gedachten waar een unieke bouwtekening voor nodig is? Hout-bouwer.nl is gespecialiseerd in bouwtekeningen op maat en gaat graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op en laat weten wat je wensen zijn. Wij verzorgen graag een vrijblijvende en persoonlijke prijsopgave.

AANVRAAG PRIJSOPGAVE

Ontvang een prijsopgave voor een project op maat. Stuur een e-mail met jouw wensen naar info@houtbouwer.nl. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.


Wegens enorme drukte hebben wij een tijdelijk stop het aannemen van nieuwe op maat opdrachten. Wij verwachten dit na de zomer weer op te pakken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op.

STUUR EEN E-MAIL
Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

© Copyright 2024